FURTUNĂ MAGNETICĂ octombrie 2017. Ce boli aduce

Dureri de cap
Dureri de cap

FURTUNĂ MAGNETICĂ. Pământul va fi lovit de un vânt solar care va produce o furtună magnetică. Aceasta va începe vineri şi va dura două zile și aduce anumite boli pentru persoanele mai sensibile.

FURTUNĂ MAGNETICĂ. Dar nu trebuie să vă speriați. Este un lucru normal, iar simptomele vor trece repede. Astfel, furtuna magnetică va aduce o serie de efecte asupra organismului.

FURTUNĂ MAGNETICĂ. Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că, uneori, furtunile magnetice sunt însoţite de dureri de cap, migrene, palpitaţii, insomnie, o stare scăzută de vitalitate, căderi de tensiune. Experții cred că modificările din organismul umanau legătură cu faptul că fluctuaţiile câmpului magnetic încetinesc fluxul de sânge capilar şi atunci debutează hipoxia tisulară, adică vorbim despre un aport insuficient de oxigen la nivelul ţesuturilor.

[citeste si]

FURTUNĂ MAGNETICĂ. O furtună magnetică este o componentă majoră a vremii spațiale și este cauzată de unda de șoc a vântului solar care interacționează cu câmpul magnetic al Pământului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel