Fotbaliștii din Premier League, victimele crizei. Cine ia apărarea salariilor de milioane

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Adjunctul Asociației Fotbaliștilor Profesioniști din Anglia (PFA), Bobby Barnes, crede că jucătorii din Premier League sunt făcuți să arate ca „antihriști" din pricina salariilor lor.

Adjunctul Asociației Fotbaliștilor Profesioniști din Anglia (PFA), Bobby Barnes, crede că jucătorii din Premier League sunt făcuți să arate ca „antihriști" din pricina salariilor lor, conform Daily Mail.

Fotbaliștii au fost criticați din toate părțile pentru că nu renunță temporar la o parte din salariu în criza de coronavirus, însă PFA rămâne pe poziții și își sfătuiește membri să nu facă așa ceva în condițiile date.

Ministrul Sănătății britanic, Matt Hancock, le-a cerut starurilor în mod public să „își joace rolul", în timp ce directorul comisiei pentru digital, cultură, media și sport, Julian Knight, a criticat dur fotbaliștii din Premier League.

Prima ligă engleză rămâne în contact cu jucătorii și ar fi propus o reducere de 30% pe timpul pandemiei, într-o teleconferință.

„Nu vreau ca jucătorii să fie demonizați", a spus Barnes. „Există sportivi mult mai bine plătiți. Jucătorii noștri sunt nesemnificativi când vorbește despre baseball, fotbal american, baschet. Vorbiți de parcă fotbaliștii noștri cumpără Rolls-Royce-uri de aur în fiecare zi. Ei nu fac asta".

„Fotbaliștii sunt văzuți drept antihriști pentru că se întâmplă să fie tineri plătiți foarte bine. Ei sunt surprinși de parcă nu ar avea deloc conștiință socială, iar acest lucru este foarte nedrept", a mai spus Barnes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel