Fotbalist arestat după un jaf cu un pistol de jucărie

Luni, 5 martie, Judecătoria Craiova a dispus ieri arestarea preventivă a unui tânăr de 24 de ani, fotbalist în liga a V-a, suspectat că a jefuit o casă de pariuri, folosind un pistol de jucărie.

Este vorba despre Mădălin Boerică, de 24 de ani, din Craiova, legitimat la AS Voința Belcin, o echipă de fotbal din Liga a V-a. 

Boerică, fotbalist în Liga a V-a

„Tânărul a fost ridicat de oamenii legii, care au făcut și o percheziție la domiciliul tânărului. În urma percheziției, polițiștii au găsit pistolul cu care a fost amenințată angajata casei de pariuri, dar și o pereche de mănuși purtate de tânăr în momentul jafului și cei 7.000 de lei. Ulterior, polițiștii au stabilit că arma era, de fapt, un pistol de jucărie.

Tânărul a recunoscut comiterea faptei și a explicat că a făcut acest lucru pentru că avea nevoie de bani. După ce a fost audiat, Mădălin Boerică a fost reținut, iar ieri a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Instanța a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", notează GDS.

În 2013, un doljean de 21 de ani a jefuit o casă de amanet din Craiova, folosind un pistol-brichetă. 
 
 
[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel