Fotbal: Luis Suarez (FC Barcelona), operat la genunchi, va rata finala Cupei Spaniei

Uruguayanul Luis Suarez, atacantul echipei de fotbal FC Barcelona, accidentat la genunchiul drept, a ales să efectueze joi o artroscopie la nivelul meniscului şi va rata finala Cupei Spaniei, fiind incert şi pentru turneul Copa America din Brazilia, la care urmează să participe cu naţionala ţării sale.

Anunţul a fost făcut de clubul catalan, care a precizat vineri, într-un comunicat, că Suarez 'a suferit o accidentare la meniscul intern al genunchiului drept' şi va avea nevoie de o pauză pentru recuperare 'cuprinsă între 4 şi 6 săptămâni'.

În vârstă de 32 ani, internaţionalul uruguayan a acuzat dureri repetate, pe parcursul acestui sezon, la nivelul aceleiaşi articulaţii, care l-a făcut să rateze meciurile naţionalei ţării sale din luna octombrie. Alegerea sa de a efectua această intervenţie chirurgicală a fost făcută la două zile după eliminarea umilitoare suferită de Barca în faţa englezilor de la FC Liverool (3-0 şi 0-4), în semifinalele Ligii Campionilor, sinonimă cu ratarea celui mai important obiectiv al catalanilor din acest final de sezon. FC Barcelona, care are deja asigurat titlul de campioană în La Liga, speră să se consoleze puţin prin realizarea unei noi duble campionat-Cupa Spaniei, aşa cum a reuşit şi în 2018. Catalanii vor înfrunta în finala cupei formaţia Valencia, pe 25 mai, meci în care Luis Suarez nu va putea evolua însă. Atacantul Barcelonei ar putea rata, de asemenea, primele meciuri ale Uruguayului de la Copa America (14 iunie - 7 iulie), unde naţionala ţării sale va înfrunta în grupe selecţionatele Ecuadorului (17 iunie), Japoniei (21 iunie) şi Chile (25 iunie). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel