Fotbal: CONMEBOL analizează organizarea finalei Cupei Libertadores în Chile

Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) va examina, marţi, organizarea în Chile a finalei competiţiei Copa Libertadores între echipele argentiniană River Plate şi braziliană Flamengo, în timp ce această ţară se află în a treia săptămână de proteste, informează AFP.

Instanţa fotbalului sud-american a anunţat pe Twitter această reuniune, la care au fost invitaţi preşedinţii federaţiilor din Argentina, Brazilia şi Chile, precum şi conducătorii celor două cluburi. Săptămâna trecută, ministrul Sporturilor din Chile, Cecilia Perez, a confirmat că finala se va juca aşa cum a fost stabilit pe 23 noiembrie, în ciuda valului de proteste din ţară.

Stadionul naţional din Santiago, cu o capacitate de 49.000 de spectatori, ar urma să găzduiască prima finală a competiţiei ce va fi disputată într-o singură manşă. În 2018, finala retur a celei mai prestigioase competiţii intercluburi din America de Sud, între rivalele argentiniene Boca Juniors şi River Plate, a fost amânată şi mutată la Madrid după violenţele de la Buenos Aires, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel