Diego Maradona, tratat ca un rege de adversari, cu ocazia zilei sale de naştere

Diago Maradona sărbătorit. foto: @diegomaradona - FB
Diago Maradona sărbătorit. foto: @diegomaradona - FB

Diego Maradona a urmărit un meci de fotbal de pe un tron pregătit special pentru ziua sa de naștere.

Diego Maradona, actualul antrenor al echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, a fost ovaţionat de suporterii formaţiei rivale Newell's Old Boys, cu o zi înaintea împlinirii vârstei de 59 ani, marţi seara, cu ocazia unui meci din Superliga de fotbal din Argentina.

Oficialii lui Newell's i-au pus la dispoziţie lui Maradona un fotoliu asemănător unui tron, de unde "regele" fotbalului argentinian a urmărit partida disputată la Rosario. Jucătorii echipei Gimnasia i-au făcut la rândul lor un frumos cadou antrenorului lor, impunându-se cu scorul de 4-0 în acest joc, contând pentru etapa a 11-a a sezonului.

Gazdele i-au oferit, totodată, mai multe daruri lui Maradona, între care un tablou şi un tricoul special, în cadrul unei ceremonii. "Este extraordinar, nu îmi vine să cred şi nu îmi imaginam asta! Vă mulţumesc pentru această primire şi pentru dragostea voastră", a spus cu ochii în lacrimi Maradona, care a evoluat ca jucător la Newell's în perioada 1993-1994.

Gimnasia, care a obţinut al doilea său succes de la startul acestui sezon, se află în continuare pe un loc retrogradabil şi are nevoie de mai multe victorii pentru a se menţine în divizia de elită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel