Fotbal: Antrenorul lui PSG a indicat că nu a apărut ''nimic nou'' în privinţa lui Neymar

Antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel, a indicat că nu a apărut "nimic nou" în privinţa atacantului brazilian Neymar, care este indisponibil pentru meciurile de pregătire în condiţiile în care, potrivit presei, ar vrea să se întoarcă la FC Barcelona, scrie France Football.

Întrebat despre viitorul brazilianului, Tuchel a răspuns calm: "Nu am informaţii pentru voi în legătură cu Ney. Este unul dintre jucătorii noştri. Este o problemă între club şi Neymar. Pentru mine, el este în vestiar şi e unul dintre jucătorii mei. Nimic nou."

După cum s-a anunţat, Neymar se află în China, la Shenzhen, alături de lotul lui PSG, dar nu va efectua deplasarea la Suzhou alături de coechipierii săi pentru meciul amical de marţi cu Sydney FC.

Vedeta braziliană, aşteptată pe 8 iulie la reluarea antrenamentelor lui PSG, a întârziat o săptămână. Anturajul atacantului a explicat absenţa sa prin angajamente prevăzute de mult timp, printre care un turneu de fotbal în cinci în beneficiul fundaţiei sale, Institutul Neymar, cu sediul la Praia Grande (sud-estul Braziliei). Clubul a deplâns această situaţie, promiţând că "va lua măsurile potrivite".

Numărul 10 al Selecao a avut o vară agitată, între acuzaţii de viol şi accidentarea care l-a făcut să rateze Copa America.

"Când am plecat de la Macao, el nu efectuase niciun antrenament colectiv. Noi am estimat că, din punct de vedere medical, e prea riscant să-l folosim. Am hotărât să-l lăsăm la Shenzhen să se antreneze împreună cu Presnel Kimpembe ca să-şi îmbunătăţească forma", a explicat Tuchel.

Potrivit tehnicianului, această decizie nu are nimic de-a face cu dorinţa atacantului de a pleca de la PSG.

"Mâine (miercuri - n. r), el şi Presnel vor efectua propria lor şedinţă de pregătire cu grupul", a spus Tuchel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel