Fotbal: Poliţia braziliană a depus plângere împotriva femeii care îl acuză pe Neymar de viol

Poliţia braziliană a anunţat joi că a depus plângere pentru calomnie împotriva Najilei Trindade, femeia care îl acuză de viol pe fotbalistul Neymar, după ce manechinul a insistat că forţele de ordine sunt corupte, scrie AFP. 

Tânăra a lăsat să se înţeleagă acest lucru într-un interviu pentru canalul SBT, în care ea a evocat presupusul furt al unei tablete pe care ar fi înregistrat un video al întâlnirii sale cu atacantul vedetă la mijlocul lui mai la Paris.

Când prezentatorul i-a spus că poliţia nu a găsit la adresa unde a avut loc furtul decât amprentele sale şi ale angajatei sale, brazilianca răspuns: 'Atunci poliţia este vândută? Ori nu? Ori eu sunt nebună?' Poliţia a depus o plângere, publicând totodată joi un comunicat în care apără 'transparenţa sa absolută, neutralitatea şi imparţialitatea sa'.

Najila Trindade întâmpină tot mai multe dificultăţi de când a depus plângere contra lui Neymar, pe 31 mai. Luni, ea a fost părăsită şi de cel de-al treilea avocat pe care l-a angajat, pe care l-a acuzat de furtul acelei tablete ce conţinea imagini esenţiale pentru elucidarea acestui caz. Najila Trindade i-a reproşat lui Danilo Garcia că a participat la furtul tabletei care se afla în apartamentul său şi care conţinea, conform reclamantei, partea a doua a înregistrării întâlnirii dintre ea şi Neymar, care a avut loc a doua zi după presupusul viol şi a cărei primă parte circulă deja pe reţelele de socializare. Această înregistrare ar conţine, potrivit femeii, dovezi incontestabile ale vinovăţiei fotbalistului.

El a invocat o relaţie sexuală consimţită cu tânăra de 26 de ani, cu care a intrat în contact pe reţelele de socializare. Problemele se ţin lanţ de Neymar în ultima perioadă, starul brazilian accidentându-se la glezna dreaptă în cursul unui meci amical al selecţionatei Braziliei şi nu va putea participa la Copa America, turneu găzduit de ţara sa între 14 iunie şi 7 iulie, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel