Florin Cîțu, FAX către Comisia de buget: Cere reformularea invitației! Daniel Zamfir: Laș și ticălos!

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat, luni seară, printr-un fax, că nu merge la audierile din Comisia pentru buget. Senatorul Daniel Zamfir l-a publicat pe Facebook, unde a și comentat acest gest al ministrului. 

”LAS ȘI TICĂLOS! Azi, la ora 18.18, adică la două ore de la terminarea programului, dl Cîțu trimite un fax prin care anunță că nu vine mâine dimineață la audiere pentru că nu are ce să răspundă, întrucât Ministerul Finanțelor nu contractează împrumuturi(sic!). Omul nostru e #praf și făcut în pantaloni, asta e clar. Mă întreb totuși, cât tupeu să aibă să ceară el audierea lui Grindeanu, Tudose, Dăncilă, când el, ministrul în funcție, refuză să vină în față Parlamentului? Cîțule, nu scapi! Așa cum am aflat că primești comisioane în off-shore, vom afla curând și pentru cine ai făcut tu împrumuturile de 4 miliarde de euro... Se strânge lațul, Cîțule!” a scris senatorul Daniel Zamfir, pe Facebook. 

În fax-ul trimis, Florin Cîțu precizează că Ministerul de Finanțe nu se ocupă de politica de creditare a țării și nici de contractarea de datorie publică, subliniind că de acest lucru se ocupă băncile de creditare. Totodată, afirmă că nu e foarte clar ce se dorește a fi analizat prin audierea sa, pentru că în atribuțiile MFP nu există definiția de contractare sistematică de datorie publică. În concluzie, Florin Cîțu afirmă că sunt neclarități și întoarce invitația, spunând că o așteaptă reformulată în termenii economici-financiari consacrați. 

Iată și documentul: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel