Fifor și Șimon, miniștri. Dragnea l-a sunat pe Iohannis. Ce răspuns a primit

Liviu Dragnea a spus că l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-i spune de propunerile PSD privind funcțiile de ministru al Apărării, respectiv ministru al Economiei.

"Mihai Fifor este un om responsabil, are avantajul că a lucrat ca ministru, a mers prin țară. Gheorghe Șimon are experiență foarte mare in economie, are activitate în PSD, activitate administrativă. Este inginer. Are toate argumentele pentru a fi un bun ministru al Economiei. Da, aseară l-am sunat pe Klaus Iohannis. Eram împreună cu Mihai Tudose. L-am informat. A fost de acord", a zis Liviu Dragnea.

"Președintele a agreat aceste două propuneri, le va analiza după ce vor veni documentele, dar luni seară nu a avut reacții de respingere. Am vrut ca președintele să nu afle din presă propunerile noastre", a mai spus președintele PSD.

[citeste si]

Conducerea PSD l-a validat marți pe senatorul Mihai Fifor, ministru al Economiei, pentru funcția de ministru al Apărării Naționale. Pentru funcția de ministru al Economiei a fost propus deputatul PSD Gheorghe Șimon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel