Fifor: Continuăm, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii politici

Descriere foto:

Mihai Fifor a declarat, joi, că Guvernul, miniştrii şi PSD îl susţin pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a afirmat, într-o postare pe facebook, că Guvernul, miniştrii şi Partidul Social Democrat (PSD), ales de o majoritate covârşitoare, democratic, prin vot liber exprimat, îl susţin pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor, în urma deciziei de condamnare de la ÎCCJ.

Potrivit acestuia, "punerea în aplicare a Programului de Guvernare, în interesul cetăţenilor, nu va fi în niciun fel afectată de decizia luată de instanţă în cazul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii politici".

"O decizie luată sub presiunea străzii, a unei părţi a presei, a serviciilor care încheie protocoale secrete sau a adversarilor politici nu trebuie să pună sub semnul întrebării bunul mers al României, să strice imaginea ţării în faţa partenerilor externi", a afirmat ministrul Apărării, Mihai Fifor.

Ministrul Apărării susţine că, în ceea ce îl priveşte, a crezut şi va crede mereu în prezumţia de nevinovăţie a oricărui cetăţean, "ca principiu fundamental al oricărei democraţii". El subliniază că "prezumţia de nevinovăţie şi dreptul la un proces echitabil sunt fundamentale pentru existenţa statului de drept" şi că "aceste principii esenţiale pentru buna funcţionare a unei democraţii sunt garantate tuturor cetăţenilor României prin Constituţie".

"Sunt şi rămân ferm alături de preşedintele partidului nostru, Liviu Dragnea", a mai adăugat Mihai Fifor.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24