Urmărește emisiunea live


FIFA, reacţie după ce Maradona a reclamat un "furt monumental"

Diego Maradona
Diego Maradona

FIFA şi-a exprimat dezamăgirea după ce Diego Maradona a declarat că naţionala Columbiei a fost victima unui “furt monumental” la meciul cu Anglia.

FIFA şi-a exprimat dezamăgirea după declaraţiile lui Diego Maradona, care a spus că naţionala Columbiei a fost victima unui “furt monumental” la meciul cu Anglia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale."FIFA este dezolată să citească astfel de declaraţii din partea unui jucător care a scris istoria sportului nostru. Comentariile şi insinuările suplimentare sunt total nefondate şi nepotrivite", a apreciat FIFA, care respinge cu fermitate "criticile la adresa arbitrilor".

Fostul internaţional Argentinian Diego Maradona a declarat că naţionala Columbiei a fost victima unui “furt monumental” la meciul cu Anglia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, relatează News.ro.

Maradona a spus că arbitrul american Mark Geiger a inventat penaltiul

Maradona a spus, la postul Telesur, că în opinia sa a fost foarte clar că arbitrul american Mark Geiger a inventat penaltiul datorită căruia Anglia a deschis scorul.“Am văzut un furt monumental pe teren. Îi cer iertare poporului columbian, însă jucătorii nu sunt de vină. Nu a fost penalti. A fost un fault al lui Kane. Arbitrul nici nu a văzut şi nici nu a vrut să recurgă la VAR. De ce nu a cerut VAR?”, a spus fostul fotbalist.

Maradona a precizat că Mark Geiger nu se pricepe deloc la fotbal şi este “un hoţ”. “Nu îmi vine să cred. Îi cer din nou iertare poporului Columbia. Arbitrii sunt aleşi de Collina, pe care l-a ales Infantino pentru a schimba FIFA şi să o lase fără hoţi şi trişori. Astăzi am văzut însă contrariul: o FIFA învechită şi cu aranjamente”, a adăugat el. Reprezentativa Angliei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Moscova, cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, selecţionata Columbiei, în optimile competiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel