Fetiță de doar o lună, în stare GRAVĂ la ATI. Este suspectă de COVID-19

O fetiță de doar o lună și jumătate din Suceava se află în stare gravă la ATI, la Spitalul de Copii din Iași. Bebelușul este suspect de COVID-19.

O fetiță de doar o lună și jumătate din Suceava, suspectă de COVID-19, se află în stare gravă la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, potrivit Digi25, citat de Gândul.ro. Bebelușul ar fi fost transferat luni dimineața în secția ATI a spitalului. Copilul a fost supus inițial unui test rapid pentru COVID-19, rezultatul ieșind pozitiv. Acum medicii așteaptă și rezultatul testului RT-PCR, pentru confirmarea diagnosticului.

„Mașina de neonatologie a SMURD Iași a efectuat această misiune cu un transfer al unei fetițe de o lună, în categoria de nou născuți, care a necesitat incubator și ventilator de neonatologie. Un copil la care există suspiciunea de infecție cu SARS-CoV-2, testul rapid fiind pozitiv, având manifestări severe ale insuficienței respiratorii acute. Copilul a fost adus în ATI la Spitalul Sfânta Maria pentru tratamentul de specialitate.”, a declarat Diana Cimpoeșu, coordonatorul UPU-SMURD, pentru Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel