Felix Stroe, la Transporturi. Laude pentru DNA: Rol extraordinar. Să ne bată Dumnezeu!

Felix Stroe a fost nominalizat la ministerul Transporturilor. El este președintele PSD Constanța și manager al regiei de apă din Constanța din 2003. 

Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani unei publicații locale, Felix Stroe a dezvăluit cum a stat departe de gruparea Mazăre: ”Nici n-au incercat, pentru ca stiau ca ii voi respinge ferm si vom intra si in altfel de discutii. Nu au existat presiuni pentru ca eu sunt un tip foarte ferm, dur si insensibil".

În 2015, el lăuda DNA: ”DNA joaca un rol extraordinar. Chiar sunt cateodata mahnit cand se afirma ca nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste lupta anticoruptie. Daca nici in Romania DNA nu a punctat in lupta anticoruptie, sa ne bata Dumnezeu. Si cred ca e nevoie in continuare, inca 25 de ani, de DNA. Dupa 25 de ani mai vedem ce-o mai fi, dar eu am zis 25, n-am zis doi. Da, sustin DNA. Total, total, total”. 

În timpul crizei politice din iunie, el a fost alături de Liviu Dragnea, fiind împotriva acțiunilor lui Sorin Grindeanu și Victor Ponta. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel