FCSB - FC Botoșani LIVE text | FCSB, meci greu, lot decimat de accidentări

FCSB - FC Botoșani rezultat etapa a treia Liga 1.
FCSB - FC Botoșani rezultat etapa a treia Liga 1.

FCSB - FC Botoșani s-a jucat luni, în ultimul meci din etapa 3 din Liga 1, rezultatul și evoluția scorului fiind prezentate în format LIVE text pe dcnews.ro.

FCSB - FC Botoșani rezultat final


FC Botoşani a produs surpriza etapei a treia a Ligii I de fotbal, prin victoria cu 2-0 în faţa vicecampioanei FCSB, prima din istorie, luni seara, în deplasare, la Piteşti.

Acesta a fost al 13-lea duel dintre cele două echipe, bilanţul fiind de 10 victorii pentru FCSB şi două remize înaintea partidei din Trivale, potrivit site-ului LPF.

Golurile botoşănenilor au fost marcate de debutantul Răzvan Andronic (19 ani), în min. 18, din pasa lui Stefan Askovski, şi de francezul Hervin Ongenda (40), la capătul unui contraatac.

Macedoneanul Askovski a ratat două ocazii mari (34, 62), iar Andronic a fost aproape de un nou gol în min. 45+1. Cele mai bune situaţii ale echipei antrenate de Bogdan Andone au ratate de Florin Tănase (51) şi de Florinel Coman (78).

Internaţionalul Dennis Man s-a accidentat în min. 12 şi a fost înlocuit, fiind suspect de ruptură musculară la piciorul stâng.

FC Botoşani e neînvinsă în acest debut de campionat, având două victorii şi un egal. FCSB are o singură victorie în primele trei etape din Liga I, dar are trei succese din tot atâtea partide în preliminariile Europa League, fiind practic sigură de accederea în turul al treilea.

REPRIZA a 2-a  FCSB - Botoșani 0-2 FCSB înregistrează prima înfrângere în toate competițiile în fața celor de la Botoșani.

 FINAL de MECI

mn. 46 A început repriza

REPRIZA 1 FCSB - Botoșani 0-2

 PAUZĂ 

min. 40 GOOOOOOOOL!  Ongenda pentru Botoșani, din acțiune. FCSB - Botoșani 0-2

min. 18 GOOOOOOOOL! Răzvan Andronic pentru Botoșani. FCSB - Botoșani 0-1

Răzvan Andronic, Botoșani, debut la 19 ani cu gol


min. 10 Dennis Man s-a accidentat și a fost schimbat cu Mihai Balașa, devenind cel de-al optulea jucător indisponibil al vicecampioanei.

min. 1 A început partida

FCSB și FC Botoșani joacă azi, de la ora 20:00. Acesta este ultimul meci din etapa 3 din Liga 1.

Echipe de start FCSB - FC Botoşani

FCSB: Daniel Vlad, Ovidiu Popescu, Iulian Lucian Cristea, Bogdan Planic, Diogo Salomao, Ionut Vina, Lucian Filip, Razvan Oaida, Florinel Coman, Florin Tanase, Dennis Man.
Rezerve: Cristian Balgradean, Mihai Balasa, Claudiu Belu, Thierry Moutinho, Ovidiu Perianu, Laurentiu Ardelean, Romeo Nita.

FC Botoşani: Eduard Pap, Denis Grațian Harut, George Andrei Miron, Andrei Chindriș, Aristidis Soiledis, Stefan Askovski, Jonathan Rodriguez, Enriko Papa, Hervin Ongenda, Reagy Ofosu, Razvan Andronic.
Rezerve: Hidajet Hankic, George Alexandru Cimpanu, Marcel Holzmann, Andrei Pitian, Mario Ebenhofer, Alexandru Tiganasu, Eduard Florescu.

Arbitru: Lucian Rusandru
Arbitri asistenți: Radu Ghinguleac, Imre-Laszlo Bucsi

În prima etapă, FCSB s-a chinuit cu Hermannstadt, pe care a învins-o la un singur gol, scor 4-3, iar apoi a remizat cu Sepsi, 0-0. Botoșaniul a început cu remiza în fața Astrei, 2-2, iar apoi a zdrobit FC Voluntari cu 4-1.

FCSB are nu mai puțin de 8 absenți, botoșănenii nu se vor putea baza pe un singur jucător, Patache, care este suspendat.

Partida FCSB – FC Botoșani se joacă luni, 29 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești și va fi arbitrat de Lucian Rusandu.

Citește și: FCSB, litigiu cu LPF. Sentința se va da la TAS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel