FC Viitorul și CFR Cluj, schimb de jucători

CM 2018
CM 2018

CFR Cluj și FC Viitorul au ajuns la un acord pentru un schimb de jucători, prin care fundașul francez Kevin Boli a plecat la formația ardeleană, în timp ce apărătorul Răzvan Horj a făcut drumul invers.

CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord cu FC Viitorul Constanța pentru transferul fundașului Kevin Boli. Campion al României în sezonul precedent, Boli vine la Cluj pentru a întări linia defensiva și pentru a ajuta echipa în atingerea obiectivelor, anunță CFR.

FC Viitorul și CFR Cluj s-au înțeles în această seară pentru un schimb de jucători, benefic ambelor cluburi. Astfel, fundașul Kevin Boli, care în ultimele două sezoane a îmbrăcat tricoul actualei campioane a României, va juca în continuare pentru formația CFR Cluj, precizează FC Viitorul pe site-ul său.

Tot în această seară, FC Viitorul a ajuns la un acord cu fundașul Răzvan Horj, de la CFR Cluj, care va evolua la Constanța în următorii trei ani. Născut la 17 decembrie 1995, Răzvan Horj evoluează pe postul de fundaș central, are 1,89 m și 83 kg, mai anunță echipa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel