Fanii Rapidului, fără bilete pe noul Giuleşti. Daniel Niculae a anunţat decizia

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Daniel Niculae, preşedintele Rapid Bucureşti, a anunţat că s-a luat o decizie privind vânzarea de bilete pentru sezonul viitor pe noul Giuleşti. 

”Din sezonul următor, nu vom mai vinde bilete la meciurile de acasă. Vom comercializa doar abonamente”, a anunțat Niculae, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

Chestionat dacă o astfel de măsură este corectă, pentru că nu toți susținătorii echipei au șansa de a fi prezenți meci la meci, mai ales că unii pot fi din afara Capitalei, Niculae a replicat: ”Dacă este un fan de-al echipei își poate achiziționa un abonament. Iar dacă nu poate ajunge la toate meciurile, atunci îl poate împrumuta altui fan care poate veni la meci”, a mai spus Niculae.

Victor Angelescu: Va fi infern aici

"Va fi infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară”, a spus Victor Angelescu, finanţatorul giuleştenilor. 

După inaugurarea de sâmbătă, noul stadion din Giulești va găzdui primul meci oficial pe 2 aprilie, când Rapidul primește vizita Botoșaniului în runda a treia din play-off, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

Înaintea meciului direct, FC Botoșani este lider în play-out, cu 29 de puncte, în timp ce Rapidul se află pe poziția secundă, cu trei puncte mai puțin.

Dinamo Bucureşti se salvează de retrogradare... în instanţă. Academica Clinceni nu mai poate evita falimentul

Cererea celor de la Academica Clinceni de a intra în insolvenţă a fost refuzată de instanţă, astfel că ilfovenii nu mai pot evita intrarea în faliment. Coroborat cu situaţia dificilă de la Gaz Metan Mediaş, care au -1 punct în clasament, Dinamo nu mai poate retrograda direct în acest sezon indiferent de rezultate.

Conform informațiilor obținute de ProSport, ilfovenii au datorii mult prea mari, pe care nu au demonstrat că le pot recupera, astfel că le-a fost refuzată această cerere.

Primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, își punea ultimele speranțe în intrarea în insolvență. Edilul spera ca solicitarea clubului să fie acceptată, astfel încât să poată încerca evitarea retrogradării pe ultima sută de metri. În acest moment, însă, lucrurile sunt clare la clubul din Județul Ilfov, care nu mai poate spera la o prezență în sezonul următor al Ligii 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel