Etajul Pieței Progresul a fost dat în folosință. Ce facilități au locuitorii Sectorului 4

Sursa Foto: Sectorul 4 Live
Sursa Foto: Sectorul 4 Live

Primăria Sectorului 4 a anunțat că etajul Pieței Progresul a fost redeschis clienților.

Primăria Sectorului 4 a anunțat, printr-un comunicat, că etajul 1 al Pieței Progresul a fost redeschis clienților, în urma lucrărilor de modernizare, conform sectorul4live.ro.

Aproximativ 100 de comercianți vor fi prezenți în incinta renovată, vânzând fructe și legume. Primăria a transmis că „70% dintre aceștia sunt producători", că prețurile au rămas aceleași și că bucureștenii pot plăti și cu cardul, fiind dotați cu toții cu POS.

Parterul urmează să fie dat în folosință

142 de tarabe duble au fost amenajate la etajul Pieței, pe o suprafață de 4.000mp, urmând ca parterul clădirii să fie dat și el în folosință.

„Lucrările, începute în luna noiembrie a anului trecut, au vizat, in primul rând, obținerea autorizației de securitate la incendiu. În acest sens, a fost montat un sistem automatizat de ventilație, compus dintr-o centrală de tratare a aerului, echipată cu filtre de aer, combinat cu un sistem de încălzire și răcire, alcătuit din ventilo-convectoare și calorifere. Totodată, a fost montat un sistem complet automatizat pentru detecția și stingerea incendiilor", se arată în comunicatul Primăriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel