Urmărește emisiunea live


Epidemiologul Emilian Popovici: S-a observat o SCĂDERE a numărului de noi infecții. NU e de ajuns!

Emilian Popovici
Emilian Popovici

Epidemiologul Emilian Popovici susține că se observă o scădere numărului de noi infecții cu Sars-Cov-2, dar că platoul pe care ne aflăm rămâne a fi încă destul de mare.

"Vedeți că într-adevăr, s-a observat o scădere a numărului de infecții noi în ultima perioadă de timp. Nu de ajuns, îngrijorează foarte mult. Este un platou înalt, prea înalt și asta se vede prin încărcarea care este pe spitale și pe ATI, dar și prin numărul de forme grave de boală. Este clar că ceva trebuie făcut ca numărul de noi infecții să scadă în continuare și să scădem și rata de decese, rata de cazuri grave și să scădem presiunea de pe spitale, ATI și medici.

Această infecție își arată o calitate, mai mult sau mai puțin în ghilimele, s-a tot vorbit de valuri, valul 1, valul 2, 3 și până la urmă nu mai știm în care val suntem. În fapt, această boală și-a arătat periodicitatea, în opinia mea, pentru că vedeți pe perioada de vară cu mai puține măsuri am avut o constantă a numărului de infecții și după aceea s-a observat după răcirea vremii o creștere a numărului de infecții. deci noi trebuie să contrabalansăm această activare a virusului din perioada rece care mai ține și în martie sau chiar aprilie, în așa fel încât numărul de infecții să scadă acum când situația este mai gravă.", a declarat Emilian Popovici în direct la RealitateaPlus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel