Elena Cristian - Dan Vîlceanu, CEARTĂ pe buget: Nu o să-l înțeleg pe Cîțu! / Nu mă auziți?! Nu avem NIMIC!

Elena Cristian și Dan Vîlceanu au vorbit despre bugetul pe anul 2021. 

"În primul rând, trebuie să avem un Guvern. Eu nu cred că trebuie să le dăm speranțe inutile celor de acasă, pensionarilor care așteaptă majorarea pensiilor. Acest lucru nu trebuie făcut până la 1 ianuarie, pentru că trebuie să existe bugetul pe anul viitor, trebuie să vedem dacă aceste sume pot fi incluse pe bugetul de anul viitor, pentru majorarea pensiilor, pentru majorarea salariilor și pentru toate promisiunile din campania electorală. Eu cred că toate aceste lucruri nu vor putea fi rezolvate până la 1 ianuarie. 

Eu nu am să înțeleg nicio clipă de ce Florin Cîțu nu a creionat proiectul de buget, pentru că PNL știa și își dorea că va rămâne la guvernare. Și chiar dacă nu mai rămâneau la guvernare, ne amintim de povestea când a plecat PSD, iar Florin Cîțu a lucrat mai departe pe proiectul lui Eugen Teodorovici. Deci trebuia să existe un proiect de buget, o lege a bugetului care putea fi doar modificată în funcție de priorități sau de proiectul de guvernare al partidului care era la putere. În acest moment noi nu avem nimic!", a declarat Elena Cristian, în direct la România TV.

Dan Vîlceanu: Așa cum știți, există legislație în domeniu care spune că bugetul este prezentat de noul Guvern dacă alegerile parlamentare au loc în ultimele 3 luni ale anului. Deci acest Guvern, care-și termină mandatul acum, nu putea să prezinte un proiect de buget. 

Elena Cristian: Domnule Vîlceanu, am spus că trebuia creionat, nu prezentat. Nu mă auziți?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel