El este românul care face furori în America. Va semna cu Bruno Mars

Românul minune are 11 ani și face deja furori în America, iar în scurt timp va semna cu Bruno Mars.

"Provine dintr-o familie de muzicieni români, bunica lui fiind fosta cântăreața de opera Mariana Colpos, actuală profesoară la conservator. Se numește Dominique Ilie și este născut și crescut în America, în țară tuturor posibilităților. Tot acolo s-a îndrăgostit și de muzică și cochetează și cu actoria. În curând îl așteaptă proiecte noi și va semna cu nume mari din idustria muzicală de peste hotare", se arată într-un comunicat de presă primit de DC News. 

A făcut actorie în Los Angeles

"Dominique a fost un copil plin de energie și imaginație de la o vârstă fragedă. Fiind o familie de artiști, ne-am dar seama destul de repede că Dominique este foarte talentant și are personalitatea perfectă pentru showbiz. Cânta, studiază pianul și chitară de la vârstă de 5 ani.

De la vârstă de 7 ani până la vârstă de 10 ani a făcut și actorie în Los Angeles, unde a făcut parte din mai multe proiecte (reclame, Netflix series, filme de scurtmetraj). A jucat alături de Robert Rusler în filmul "Nana"".

Visul micului artist

"Își dorește acum să se concentreze pe muzică și anul viitor urmează să bată palmă cu Starbeat Entertainament, un label al lui Bruno Marș din Los Angeles. Și-a lansat primul single original, "Friends 4 The Weekend". Este un cântec compus de Ștefan Litrownik, John Wyatt și Froy Gutierrez. Acest single a fost produs de A440 Records.

Visul lui Dominique este să fie unul dintre cei mai mari entertainers și să aibă concerte pe cele mai mari scene și stadioane din lume. Și, de ce nu, chiar să colaboreze într-o zi cu Ariană Grande", spune tatăl băiatului de 11 ani, Claudiu Ilie", se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel