Șeful Cancelariei lui Dacian Cioloș: De ce au fost schimbați prefecții

Dragoș Tudorache, șeful Cancelariei lui Dacian Cioloș, a explicat, la Realitatea TV, motivele care au determinat Guvernul să schimbe din funcție nouă prefecți. 

Dragoş Tudorache a subliniat că, în urma unei analize, s-a constatat că Guvernul nu se poate baza pe cei nouă prefecți, pentru realizarea unor proiecte. Șeful Cancelariei premierului a adăugat că s-a făcut o analiză în care s-a urmărit în ce măsură prefecţii înţeleg programele de guvernare: "Ei au trebuit să dovedească că înţeleg programele de guvernare şi că le urmează, noi am făcut o analiză, de asta a durat o lună şi jumătate. Am făcut o analiză a prefecturilor, am văzut unde ne putem baza pe ei şi unde nu, iar acolo unde am crezut că nu ne putem baza pe ei, am procedat la schimbări". 

A menţionat că este posibil să mai fie schimbaţi alţi prefecţi din funcţie: "Este posibil, analiza este încă în curs, vă spun că sunt în analiză câteva prefecturi unde suntem în faza în care evaluăm noi candidaţi, mergem şi pe analiza inspectorilor guvernamentali şi vom face numirile când credem că sunt necesare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel