ECLIPSA de Luna 27 iulie. Clarvazatoare, scenariu socant

ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018
ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care spune că a prezis tragedia de la Colectiv, a făcut o nouă previziune, în stilul ei caracteristic.

”Se vorbeste tot mai des prin mass -media despre ECLIPSA totala de LUNĂ. Se spune ca va aduce mari dezastre pe Pămant, această Eclipsa totala de Luna. Dar iata, dragii mei, ce mi s-a aratat astazi in timp ce scriam aici pe blog.

Desi eram cu ochii pe monitor, vad un Cer de noapte in spatele meu, pe mijlocul Boltii Ceresti, vad nori albastri -negri, extrem de grosi si denşi.

Nu era niciun pic de lumina pe Cer, ci numai culoare bleumarin si negru ,totul extrem de dens. Nu vedeam Luna! Brusc insa apare o mâna stanga, o mâna din carne si oase care sterge cu palma acei nori apocaliptici si-mi arata cu degetul aratator cat a mai ramas din discul LUNII de pe Cer.

Luna era neagra, toata acoperita cu nori apocaliptici si exact cat un fir subtire de ata, atat mai ramasese din Discul LUNII de pe CER.

Acest fir (disc) avea culoarea galben, urmat la interior partea stanga pana la jumatatea discului de culoarea albastra -bleumarin, iar cealalta jumatate a Lunii, respectiv partea dreapta, era de culoare bleumarin pana la negru. Chiar daca mâna a sters norii apocaliptici care acoperiseră Discul negru al LUNII de pe CER, acestia au revenit la loc in secunda urmatoare.

Deci, in final, ECLIPSA totala de LUNA era acoperita (asa cum mi s- a aratat ) de nori albastri -bleumarin pana la negru. Norii se miscau cu repeziciune, de parca ar fi fost impinsi de vant. Dragii mei, eu nu stiu de ce mi s-au aratat toate acestea sau ce va urma ca o consecinta a ECLIPSEI totale de LUNA, dar datoria mea de suflet este de a face cunoscut in timp util toate cate mi s-arata, toate cate aud.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne aiba in paza Sa si sa ne ocroteasca cu Mila si cu Dragostea SA”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel