Ecaterina Andronescu, ministru al Educației în Guvernul Dăncilă: Iau în calcul lucrul acesta

Ecaterina Andronescu ia în calcul posibilitatea de a fi viitorul ministrul al Educației în Guvernul Dăncilă. 

Ecaterina Andronescu a afirmat că nu a dorit să tulbure apele în PSD, de aceea s-a retras din cursa internă pentru a fi desemnată pentru funcția de premier: ”Puteam să mergem la vot și votul era cel care tranșa, PSD-ul nu se afla în situația în care să genereze o altă stare de... o relație contondentă. Atunci, eu m-am ridicat și am spus că după opinia mea voturile toate trebuie să meargă la un singur candidat. Prin vot se tranșează toate, a fost opțiunea mea și cred că n-a fost una greșită. În orice caz, nu voiam să tulbur apele.”

Întrebată dacă ar accepta numirea în funcția ministru al Educației, Ecaterina Andronescu a răspuns, în emisiunea ”România 9” de la TVR 1, că ”Iau în calcul lucrul acesta”. 

[citeste si]

Președintele Klaus Iohannis a desemnat-o astăzi pe Viorica Dăncilă prim-ministru al României, în 29 ianuarie urmând să aibă loc votul în Parlament. Luni, va fi CExN al PSD unde se va stabili componența Guvernului Dăncilă.

Liviu Pop a fost ministru al Educației în Guvernul Tudose. Ecaterina Andronescu s-ar putea bucura de susținere din partid, având în vedere că a fost propusă chiar pentru funcția de premier și a mai fost ministru al Educației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel