E milionară, dar trăiește în casa veche părintească! Ce face cu banii Susan Boyle

La 10 ani de când a câștigat concursul TV „Britanicii au talent”, Susan Boyle s-a îmbogățit, iar în conturile ei au intrat peste 12 milioane de lire sterline. Dintr-o femeie anonimă s-a trezit artistă de succes, însă s-a obișnuit greu cu celebritatea și preferă să locuiască și acum în vechea casă părintească. Ce face cu banii a dezvăluit într-un interviu pentru The Sun.

La 57 de ani, Susan Boyle preferă un stil de viață normal sau chiar modest, având în vedere averea ei de peste 12 milioane de lire sterline. De vină ar putea fi proverbiala zgârcenie a scoțienilor, pentru că vedeta britanică este născută chiar în Scoția. Într-un interviu pentru tabloidul The Sun, artista a vorbit despre stilul ei de viață și despre proiectele la care lucrează.

În cei 10 ani de când a intrat în showbiz, Susan Boyle s-a adaptat noului ei statut, însă nu și-a schimbat prea mult stilul de viață. Locuiește și acum în vechea casă părintească din Blackburn, West Lothian și preferă să ocolească luxul. În schimb, vedeta investește banii în muzică și în prezent pregătește al optulea album. „Gestionez lucrurile mult mai bine acum. A fost un proces lent, dar mă descurc mai bine și sunt gata, mai mult decât pregătită, pentru ceea ce urmează”, a declarat ea pentru The Sun.

Susan Boyle suferă de o afecțiune pentru care nu există tratament

Artista a fost diagnosticată cu sindromul Asperger în anul 2012, dar și-a continuat cariera și spune că se simte mai confortabil să discute subiectul sănătății ei mintale: „Cu ani în urmă, această afecțiune era un stigmat, dar acum există mai multe cunoștințe, mai multă expertiză și mi-e mult mai ușor să vorbesc despre asta”. Sindromul Asperger reprezintă o tulburare din spectrul autist şi se caracterizează prin dificultăţi semnificative în ceea ce priveşte interacţiunea socială şi comunicarea nonverbală.

Susan Boyle s-a remarcat la concursul „Britanicii au talent”, de la ITV, cu melodia „I Dreamed a Dream”. La scurt timp după ce a ieșit a doua în finală, ea și-a cumpărat o proprietate de 300.000 de lire sterline, însă ulterior i-a oferit-o nepoatei sale. Susan și-a motivat decizia de a reveni în casa părintească: „Este bine să stai și în casa mamei tale, sunt multe amintiri frumoase acolo. Chiar simt că este prezentă într-un fel”. Tatăl ei, Patrick, fost veteran al celui de-al doilea război mondial, a murit la 81 de ani, în 1997, iar mama ei, Bridget, a decedat la 91 de ani, cu doi ani înaintea ca Susan să ajungă celebră.

Susan Boyle a vândut peste 19 milioane de discuri în toată lumea

Chiar dacă a ratat marele premiu, ieșind pe locul al doilea în finală, a devenit cea mai de succes concurentă de la „Britanicii au talent”, iar publicul a alintat-o SuBo. Albumul ei de debut, „I Dreamed a Dream” a devenit numărul unu în întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie și Statele Unite, fiind cel mai bine vândut album din toate timpurile. Ea a lansat șapte albume în total, a vândut peste 19 milioane de discuri în întreaga lume și a primit două nominalizări la Premiile Grammy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel