Dreptul la sănătate, campanie pentru pensionarii din Sectorul 6

Andrei Itu / 12 apr 2019 / 11:45 Salveaza PDF Comentarii
Campania ''Dreptul la sănătate''
Campania ''Dreptul la sănătate''

Știați că apa de la robinet este cel mai bun aliat împotriva unei arsuri? Sau că administrarea de apă îndulcită, în cazul unui infarct miocardic, constituie o prelungire a suferinței? sunt câteva dintre recomandările de prim ajutor, în cadrul unei campanii pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6.

Numerioase măsuri de prim ajutor vor fi discutate în cadrul campaniei “Dreptul la sănătate”, care va avea loc în Cluburile Seniorilor din Sectorul 6. Pornind de la ideea că seniorii sunt mai vulnerabili și susceptibili de a se confrunta cu probleme medicale, campania “Dreptul la sănătate” își propune să readucă în atenția seniorilor importanța adoptării unei atitudini pozitive și responsabile față de propria stare de sănătate.

Informații vitale din domeniul  medical

 

“Acest program oferă persoanelor vârstnice informaţii valoroase din domeniul medical, pe care nu le găsesc cu ușurință. Dorim ca seniorii Sectorului 6 să fie sănătoşi şi să aibă o viaţă lungă, pentru a se bucura cât mai mult de iubirea şi aprecierea noastră”, a spus primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.

 Sfaturi despre aplicarea măsurilor de prim ajutor

 

 Se cunoaşte faptul că vulnerabilitatea vârstnicilor este determinată de numeroși factori precum: părăsirea vieții sociale active (pensionare), scăderea veniturilor și receptivitate crescută la îmbolnăviri. În acest context, campania “Dreptul la sănătate” oferă persoanelor care frecventează Cluburile Seniorilor de Sectorul 6 informații pertinente despre aplicarea eficientă a măsurilor de prim ajutor, importanța consultării periodice a unui medic, precum și despre serviciile socio-medicale puse la dispoziție de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25