EXCLUSIV  Dragnea, mișcare SPECTACULOASĂ. Listă Cotroceni. Borza: "Rezistență extraordinară"

După o criză guvernamentală terminată repede, avem un învingător care este, în opinia lui Remus Borza, omul săptămânii.

Vorbim despre Liviu Dragnea care a dovedit că are o "rezistență extraordinară de atlet de cursă lungă".

"Scandalul (n.r. - cu polițistul pedofil) a fost folosit ca un pretext. Până la urmă, era o luptă surdă, tăcută, dar și cu accente destul de vizibile între cele două tabere - Dragnea și Tudose. Fiecare voia hegemonie totală în partid. Este o cutumă în PSD că, de regulă, președintele partidului este și premier. Și atunci, dacă Liviu Dragnea nu a putut fi și premier, atunci de ce să nu fie Tudose și președintele partidului? Într-o astfel de cheie cred că trebuie decriptate toate evenimentele", a zis deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept salvatorul Hidroelectrica, în prima ediție a emisiunii "Borza Analytica", de la DC News.

Propagandă privind vulnerabilitățile lui Dragnea 

"A fost și o propagandă înt-o anumită parte a presei privind vulnerabilitățile lui Dragnea. Lui Mihai Tudose i s-a indus sentimentul că Dragnea poate fi înfrânt. Și turneul din Moldova, al președintelui PSD, a fost prezentat, într-o anumită parte a presei, ca un mare eșec. Unii titrau: 'turneul de adio al lui Dragnea'. Iată că nu a fost așa. În afară de Marian Oprișan, toți ceilalți lideri din Moldova au rămas în barca lui Dragnea", a precizat politicianul.

Dragnea, omul săptămânii

"Mișcarea lui Dragnea este iarăși una surprinzătoare, pe repede înainte. A fost conștient că fiecare zi care trece este în dezavantajul lui și că Tudose creează o masă critică mai mare în jurul lui. Atunci a forțat CExN la începutul lunii. Rezultatul a surprins pe foarte multă lume. (...) A urmat capitularea președintelui Klaus Iohannis, surprinzătoare pentru unii, în fața lui Liviu Dragnea. Trăgând linie, indiscutabil Liviu Dragnea este omul săptămânii. A ieșit mult întărit", a adăugat Remus Borza.

Listă semnături


Delegaţia PSD-ALDE, prezentă la consultările de la Cotroceni, i-a prezentat preşedintelui Klaus Iohannis o listă cu parlamentarii care fac parte din majoritatea parlamentară şi semnăturile de susţinere ale acestora, pentru a demonstra că în continuare coaliţia nu are o problemă la vot.

"Am făcut un tabel cu parlamentarii PSD-ALDE şi o susţinere semnată cu fiecare. În ultimele zile au apărut informaţii că sunt parlamentari care nu o vor susţine şi că am pierdut majoritatea. Nu le-am lăsat acolo, nici nu a dorit domnul preşedinte, dar să il informăm că nu există o problemă cu majoritatea parlamentară", a declarat Liviu Dragnea, după consultările de la Cotroceni.

"Lista cu semnături (n.r. - pentru învestirea Guvernului) reprezintă o reînnoire a jurămintelor parlamentarilor PSD-ALDE de credință, loialitate față de stăpân, jupân, zeu și împărat, adică Liviu Dragnea. Niciodată Liviu Dragnea nu a fost pe cai mai mari decât acum", a mai zis Remus Borza.

[citeste si]

"Ceea ce este interesant la Dragnea este rezistența extraordinară de atlet de cursă lungă. A fost supus unui tir susținut din partea instituțiilor de forță, a presei, a opiniei publice, cu crepuscule și nuclee dizidente chiar și în interiorul PSD. Acestea induceau ideea că sfârșitul hegemoniei lui Dragnea este iminent. Iată că nu a fost să fie. Am văzut o întoarcere spectaculoasă cu 180 de grade. A ieșit mult întărit din tot acest șir de evenimente derulate rapid", a subliniat Remus Borza la DC News.

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel