Dragnea în război cu sistemul. Mișcare în guvernul PSD-ALDE

Liviu Dragnea, omul forte al guvernării PSD-ALDE, a pus accentul în negocierile pentru formula guvernamentală pe separarea  serviciilor de Executiv. Dragnea a respins propunerile de miniștri care ar fi avut legătură cu ”o anumită Academie”.

Trei nume vehiculate în presă au fost tăiate de Liviu Dragnea de pe lista guvernului, au declarat DCNews surse din PSD. Cei trei care au fost respinși de Dragnea sunt Gabriel Vlase, Georgian Pop și Mihai Tudose. Este foarte probabil ca Dragnea să fi respins și alți ministeriabili care au legătură cu serviciile, de care noi nu am aflat, dar pe care Dragnea îi știe, au spus sursele citate.

Gabriel Vlase, anunțat de presă ca ministru de Interne în guvernul Grindeanu, a fost președintele comisiei de Control SIE și a urmat cursuri la Academia Națională de Informații a SRI.

Georgian Pop, vehiculat ca ministru al Apărării, a fost președintele Comisiei parlamentare de control a SRI.

Mihai Tudose, care se pregătea pentru a prelua Ministerul Economiei, este conferențiar la Academia de Informații și are un doctorat în domeniu.

În timpul disputei cu Klaus Iohannis pe numirea premierului, Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa instituțiilor aflate în subordinea președintelui, pe care le-a acuzat de jocuri oculte. " După alegeri am sperat că și dl Iohannis și oamenii și instituțiile cu care se consultă au înțeles că oamenii nu mai vor jocuri politice pe spinarea lor și nici jocuri oculte. Se pare că m-am înșelat. Acești oameni nu înțeleg", a spus în 27 decembrie Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel