Emilian Imbri: Pașaportul Covid, RISC de transmitere a noilor tulpini. Care este explicația medicului

Emilian Imbri, managerul Institutului ”Victor Babeș” din București, susține că introducerea pașaportului Covid-19 va crește riscul de transmitere a noilor tulpini ale Sars-Cov-2.

Indiferent ce faci, dacă le introduci (pașapoartele covid n.r.) , lumea va pleca. Cei care au făcut vaccinul pot fi purtători, vom duce și vom aduce o tulpină cu o altă caracteristică. Atunci, mergem pe ceea ce a spus un savant, că am intrat în ”era pandemiilor”. Că mergem din pandemie în pandemie sau trecem o perioadă și doar schimbăm virusul, e același lucru. Noi nu avem răbdare un an, nu suntem croiți să rezistăm.”, a spus medicul Emilian Imbri în cadrul emisiunii ”Realitatea de București”.

Întrebat despre carantinarea națională, Emilian Imbri a declarat că totul depinde de atitudinea oamenilor, iar o astfel de măsură i-ar putea înfuria pe români.

Carantina națională ar face să crească și mai mult nemulțumirile și manifestările violente. Numărul infectărilor va crește oricum. (...) Situația a fost sub control din februarie până în iunie anul trecut, pentru că am avut cooperarea tuturor instituțiilor statului și a populației. În momentul ăsta, nici instituțiile nu mai comunică între ele, nici populația nu mai face ce ar trebui de la sine putere (...) Nu se poate să nu-ți pese că, în definitiv, nu îți pasă de tine. Dacă mergi pe ideea că, orice ar fi, eu mă duc să mă distrez că m-am săturat, înseamnă că de ceilalți nici nu poate fi vorba să îți pese. Dacă gândim așa, orice carantină este inutilă.”, a adăugat Emilian Imbri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel