Doina Pană, DEMISIE din Guvern. Bogdan Chirieac, semnal către Mihai Tudose: Nu ne amintim nimic

Doina Pană
Doina Pană

Ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a demisionat din Guvernul Tudose din motive de sănătate. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre această demisie, la Antena 3. 

”Vă amintiți de un singur lucru memorabil sau, mai simplu, vă amintiți ca Doina Pană să fi făcut ceva ca ministru? Un fapt precum: a salvat o pădure, a salvat o familie de ursuleți, ceva, o inițiativă legislativă. Așa se duc majoritatea demnitarilor noștri spre neagra veșnicie a politicii. (...) Nu ne amintim nimic din mandatul doamnei Pană. Sper să pună premierul Tudose pe cineva competent de la Brăila în așa fel încât să ne aducem aminte de ce a făcut, după ce nu o să mai fie”, a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

[citeste si]

Doina Pană a anunțat: ”Prin prezența va aduc la cunoștință faptul că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activității în calitate de ministru. Prin urmare, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate. Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o și va asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar.”, prezentând raportul său de activitate pe care puteți să-i vedeți AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel