Daniel Zamfir: Tudose, ca Băsescu. Să fim atenți

Monitor oficial
Monitor oficial

Vineri, Daniel Zamfir, într-un mesaj publicat pe Facebook, face precizări despre Ordinul nr 525 al ANRM trimis pentru publicare în Monitorul Oficial.

"Tudose, ca Basescu: cu cat tipa mai tare cu atat sa fim atenti ce face pe la spate!

22 decembrie. Ora 16.35. La SGG e trimis, pt publicare in Monitorul Oficial, Ordinul nr 525 al ANRM prin care pretul de referinta la gaze naturale urma sa fie adus la nivelul la care se vand astazi pe piata gazele. Pret neactualizat din 2008. Astfel, producatorii vand gazul cu 89 de lei/ Mwh, dar statul incaseaza redeventa pt 45,71 lei/Mwh. Ordinul nu mai publicat nici pana in ziua de azi desi trebuia sa intre in vigoare de la 1 ianuarie. Dl Tudose l-a oprit de la publicare.

De ce?

In adresa de inaintare i se arata clar ca actualizarea pretului de referinta NU inseamna majorarea pretului pentru populatie si pentru companii. Ceea ce e perfect adevarat. E vorba doar de a constata ca pretul cu care se vinde gazul e DUBLU fata de cel pentru care ia banii statul roman, domnule Tudose!

Neactualizarea acestui pret din 2008 incoace, dle Tudose, a insemnat pt statul roman pierderi de peste 3 miliarde de euro!!!!!

[citeste si]

Ce i se mai arata in adresa dlui premier? Ca e OBLIGATORIU sa se actualizeze acest pret. A cerut Curtea de Conturi in 2010 si a obligat decizia nr 972 din 4 martie 2015 a Inaltei Curti!

Si atunci, inca o data dle Tudose, de ce ai oprit ordinul? INTERESELE CUI LE APERI? ALE STATULUI ROMAN IN NICIUN CAZ!

P.S. Dupa ce i-a trimis acest ordin lui Tudose, seful ANRM a fost demis. Nu-l apar, e o constatare. Era de doua luni si un pic in functie. Coincidenta cu emiterea acestui ordin e prea mare!", a transmis Daniel Zamfir pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel