Urmărește emisiunea live


Demisie din Guvern: Tudose-Dragnea, DISPUTĂ. Chirieac: Miza este puterea în PSD

Doina Pană, ministrul Apelor și Pădurilor, și-a dat demisia din Guvernul Tudose. În urma demisiei, Niculae Bădălău președintele executiv al PSD, a transmis un mesaj, contrazis de Liviu Dragnea. 

Bădălău vs. Dragnea

Niculae Bădălău a declarat că Ministerul Apelor și Pădurilor va fi comasat cu Ministerul Mediului. 

Liviu Dragnea a postat pe Facebook: ”Îi mulțumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României!

#RadarulPădurilor, Codul #silvic, diminuarea defirișărilor ilegale, toate acestea și multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru!

Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Național, care va fi convocat zilele următoare.”. 

Miza: Puterea în PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3: ”PSD este unit în cuget și-n simțiri. Nu știe stânga ce face dreapta! Nu mă pricep, pentru că, nefiind membru PSD, dânșii se pricep. După mintea mea, să comasezi ministerul doamnei Pană, care nu a avut un mandat spectaculos, cu mandatul dezastruos al doamnei Grațiela Gavrilescu, dincolo de faptul că e total ineficient, cred că nu e posibil. Doamna Pană e de la PSD, doamna Gavrilescu e de la ALDE. Ar pierde PSD un minister. Cred că dl Dragnea are dreptate. În același timp, dl Bădălău e foarte bine informat inclusiv cu ce face Cabinetul Tudose, ceea ce mă face să mă gândesc că vom avea de-a face cu o dispută Tudose-Dragnea. Miza este puterea în PSD. În momentul în care președintele e de-o parte și premierul de altă parte, e clar că lupta pentru Putere este evidentă. Într-un fel, va fi tranșată. Nu reușește dl Dragnea să aibă premier care să-i fie dedicat 100%. Greșeala este că dl Dragnea vrea să fie președinte de partid și să conducă și Guvernul.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel