Dodin, reacție la finalul meciului cu Halep: Mă LAS de tenis

Oceane Dodin, 21 de ani, a fost foarte dezamăgită după înfrângerea din turul doi de la Miami în fața Simonei Halep, scor 6-3, 3-6, 5-7 și a declarat răzând că îi vine să se lase de tenis. Ea și-a făcut o autocritică foarte dură. 

"Rămân cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă şi aş fi avut nevoie să câştig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. Este multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat, nu mi-a ieșit și, oricum, nu este suficient să ai un serviciu bun împotriva jucătoarelor de acest nivel.

Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să pierd cu 0-6, 0-6. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. Tatăl meu (n.r. care este şi antrenorul ei) este foarte mulţumit de meciul meu. E 'cool', zâmbeşte, râde, e pozitiv. Pe mine, toate astea mă dezgustă", a fost reacția lui Dodin.

"Mă las de tenis"

Jucătoarea de tenis din Franța a fost întrebată ce va face pentru a-și reveni:"Nimic. De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble greșeli. Dar nu am putut, a fost mai puternică decât mine. Mă las de tenis (nr: a declarat râzând). I-am spus tatălui meu să mă scoată de la toate turneele la care sunt înscrisă", a mai spus Dodin, conform gsp.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel