Doctorul lui Maradona, declaraţii halucinante despre fostul fotbalist. Cum îi spunea lui "El pibe d'oro"

Medicul lui Maradona, declaraţii halucinante
Medicul lui Maradona, declaraţii halucinante

Leopoldo Luque, medicul lui Maradona, ar fi fost înregistrat în timp ce vorbea despre fostul mare fotbalist argentinian, înainte ca acesta să moară. 

Potrivit publicației Infobae, citată de digisport.ro, una dintre discuțiile făcute de Luque a fost în timp ce se afla în drum spre San Andres, locul unde a murit Maradona.

În mesajele respective, neurochirurgul Leopoldo Luque l-a întrebat pe psihiatru despre starea de sănătate a lui Maradona. În același timp, Luque îi spunea unui asociat al său ce se întâmplă: "Nu-ți face griji, sunt pe autostradă acum. O să ajung... Pare să fie mort. Zice că e mort".

"La Bario San Andres. Trebuie să ajungi tot acolo unde mergem noi mereu, la Santa Maria de Tigre. Și ții drumul, mergi până când dai în strada Italia. La Italia stă. O să îți dau locația mai târziu", este o altă înregistrare a lui Luque în timp ce vorbea cu un coleg.

"Da, idiotule, pare că a făcut stop cardio-respirator! Grasul va muri făcând pe el. Habar nu am ce a făcut", este cea mai șocantă parte din întreaga discuție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel