Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României, după meciul cu FC Viitorul

Dinamo Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal.

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 3-0 (2-0), pe teren propriu, într-o partidă din şaisprezecimile de finală, scrie Agerpres. Dinamo s-a impus prin trei goluri superbe, marcate cu şuturi din afara careului de Diego Fabbrini (11, 89), Deian Sorescu (14).

Echipa pregătită de Cosmin Contra, care înaintea meciului a anunţat că acesta va fi probabil ultima sa partidă ca antrenor la Dinamo, a dominat clar prima repriză, având şi alte ocazii. FC Viitorul a echilibrat disputa după pauză şi a fost oprită eronat dintr-o poziţie de atac trei la unu cu portarul în min. 57.

A doua victorie consecutivă 



Dinamo, în ciuda problemelor financiare şi de management cu care se confruntă, este la a doua victorie consecutivă cu 3-0, după ce a învins-o pe FC Voluntari în campionat.

S-au mai calificat în optimi patru echipe de Liga I, Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, FC Botoşani şi FCSB, după ce Gloria Buzău a anunţat ca nu va putea juca meciul de luni din cauza COVID-19, precum şi şase echipe de ligă secundă, Turris Turnu Măgurele, ASU Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi, Farul Constanţa, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel