Din PSD: De ce o moțiune de cenzură ar înseamna înfrângerea PNL

PNL încearcă să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta. Purtătoarea de cuvânt a PSD a explicat de ce PNL ar pierde dacă ar risca depunerea unei moțiuni de cenzură. 

"În încercarea de a găsi orice motiv pentru a depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, PNL merge până într-acolo încât să propună o temă care este mai degrabă legată de activitatea Parlamentului și nu a Executivului. După ce liberalii au pregătit câteva luni de zile terenul pentru o moţiune de cenzură pe tema majorării alocaţiilor, aceştia au rămas fără muniție, deoarece premierul Victor Ponta nu doar că susţine măsura, ci a devenit principalul promotor al subiectului", a declarat purtătoarea de cuvânt a PSD.

Gabriela Firea a adăugat, potrivit unui comunicat de presă remis dcnews.ro, că "la fel stau lucrurile şi pe zona fiscală, unde PNL nu riscă să depună nicio moţiune de cenzură, pentru că şi-ar pierde orice urmă de credibilitate, din moment ce Guvernul Ponta a implementat o politică de reducere a fiscalităţii, venind atât în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor cât şi a mediului de afaceri".

"Rămași fără subiecte, liberalii vin acum şi vorbesc despre o temă fără legătură cu Guvernul, respectiv votul prin corespondenţă, speţă în care contează ce face Parlamentul, nu Executivul. Mai mult decât atât, penibilul situaţiei vine şi din faptul că problema votului prin corespondenţă depinde de activitatea unei comisii conduse de liberali", a conchis Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel