Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile

Ema Apostu / 23 aug 2019 / 09:04 Salveaza PDF Comentarii

Dieta cu mere nu se ține mai mult de 5 zile și te poate ajuta să slăbești până la 4 kilograme. Iată cum se ține.

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile


Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 1: mic dejun, prânz, cină – mere (nu mai mult de 1,5 kilograme)

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 2: mic dejun – 2 mere, prânz – un măr şi o salată de legume cu două feliuţe de brânză slabă, stropită doar cu zeamă de lămâie, cină – 3 mere

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 3: mic dejun – un măr, o felie de pâine integrală şi o felie de şuncă slabă de curcan, prânz – un măr, o salată făcută doar din jumătate de salată verde, 2 morcovi raşi şi jumătate de ceapă, cină – 3 mere.

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile


Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 4: mic dejun – un măr, o felie de şuncă slabă de pui sau curcan şi o felie de pâine integrală, prânz – un măr, o salată de legume fierte (exclus cartofi) cu 200 gr ton în conservă, cină – 3 mere şi un bol cu lapte cu conţinut scăzut de grăsime şi cereale integrale.

Dieta cu mere. Slăbești până la 4 kilograme în 5 zile. Ziua 5: mic dejun – un măr, un ou fiert şi o felie de pâine integrală, prânz – un măr şi o salată de crudităţi cu 200 gr de carne de vită sau pui fără pieliţă, cină – 3 mere.

ATENȚIE! Dieta cu mere este o dietă restrictivă, hipocalorică, ce poate avea drept consecinţe durerile de cap, oboseala, stările de leşin, ameţeala, iritabilitatea şi anxietatea. Consultă un medic înainte de a încerca orice fel de regim de slăbit! 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28