Desuuri portocalii la Valentina Pelinel

CRISTIAN-BOUREANU-valentina pelinel
CRISTIAN-BOUREANU-valentina pelinel
Chiar dacă nu face parte din mediul politic, soția lui Cristi Boureanu, Valentina Pelinel încearcă să-și susțină soțul așa cum poate.

Fostul fotomodel, este o doamnă bine dotată care, datorită formării sale profesionale, modellingul, sub îndrumarea faimoasei Zina Dumitrescu, a avut o carieră de succes în America, scrie ExpressPress.

Acum, doamna Boureanu se pare că nu mai este atât de pasionată de modă şi a ajuns să poarte chiloţei din fosta rezervă a PDL. Recent, ea s-a afişat, într-un club, la braţul soţului ei. Nimic nou, dar, după ce au băut ceva, s-au tolănit îmbrăţişaţi pe o canapea, iar fostului model, şi ocazional actriţă, i-au putut fi admiraţi, în toată splendoarea lor, chiloţii… portocalii.

Oare Boureanu o fi uitat să-şi anunţe soţia că partidul şi-a schimbat culoarea în verde praz sau Valentina încă mai are acasă rezerve din fostul lot de chiloţi portocalii… de partid. Poate că a avut un program prea încărcat şi nu a avut timp să treacă pe la sediul PDL pentru a-şi achiziţiona un nou lot de chiloţi în culoarea momentului: verde praz. Poate la colecţia toamnă-iarnă va fi mai inspirată. Măcar nişte chiloţi bleu, în nuanţa tricoului suspendării dacă avea, şi tot ar fi fost mai bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel