Deși infectat cu COVID-19, a REFUZAT internarea. TERIFIANT: Situație dramatică, în ce stare era când a apelat la medici ca să-i salveze viața

Un bărbat de 56 de ani, din Olt, infectat cu COVID-19, cu simptome, a refuzat internarea. Decizia i-a fost fatală, a pierdut o luptă cu viața la care a renunțat. Un alt bărbat, care inițial a luat aceeași decizie, a ajuns într-o stare critică la spital, după doar două zile din momentul în care a spus ”nu” medicilor și internării. Și el infectat cu COVID-19, nu și-a putut imagina că starea sa s-ar putea degrada atât de fulgerător. 

Bărbatul, încă internat în spital, a făcut mărturisiri, la Digi24, despre starea sa de sănătate. Deși spune că e mai bine, abia poate vorbi. Parcă se ”astupă” și aerul îi înghite cuvintele. 

”În urmă cu două săptămâni, m-am simțit rău și am mers să fac testul COVID. Aveam febră, frisoane, chiar astăzi s-au împlinit două săptămâni. A doua zi sunt sunat de DSP care confirmă diagnosticul că sunt pozitiv și-mi recomandă să mă internez, dar... spun că vreau să stau acasă, că mă simt bine. În acel moment, lucrurile nu erau chiar așa rele. Din a treia zi, a început să-mi fie foarte rău, dureri de burtă, episoade cu tuse puternică, s-a întâmplat ca la întoarcerea de la toaletă chiar să pic din picioare. Luni, am avut episoade puternice de tuse, în gură s-a format un fel de brânză, nu mai puteam sta nici pe scaun de durere de burtă. Am decis să vin la spital. Analizele nu erau ok, seara amețeam, confuz, trebuia să mă țin de pereți ca să merg. În urmă cu două zile, am început să mă simt mai bine. Nu credeam că mă poate afecta așa, nici în visele cele mai urâte. Acum lucrurile merg bine. Recomand și celorlalți să nu stea acasă. Acest virus afectează toate persoanele, indiferent de vârstă. Erau persoane de 25 de ani care abia se țineau pe picioare. Sunt persoane în vârstă care totuși prezintă o stare generală mai bună decât noi. Mâine voi face din nou un test COVID, am fost pe oxigen și câteva zile va trebui să respir să mă vadă medicii că pot respira și fără oxigen... chiar am avut o stare gravă” a spus tânărul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel