DEMISIE. Mihai Tudose RECUNOAȘTE tensiunile cu Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a recunoscut tensiunile cu președintele PSD, Liviu Dragnea și a dat cărțile pe față, luni seară, la Antena 3. 

Întrebat dacă a spus că ia în calcul să-și dea demisia, premierul a răspuns: ”Am spus-o unui cerc de patru persoane. Dacă lucrurile stau așa de rău și Guvernul s-a prăbușit, hai să mergem acasă că înseamnă nu facem bine”. 

Mihai Tudose a dezvăluit că are susținerea unor lideri de organizații de partid: ”Astăzi am avut o discuție cu mai mulți lideri importanți în partid, care au venit la guvern, auzind...”. 

Astăzi, la ora 13:00, în agenda publică de prim-ministru, Mihai Tudose avea anunțată o întâlnire cu secretarul general al NATO. Exact la aceeași oră, este convocat un for de conducere al PSD. Premierul a afirmat: ”Sper că este o coincidență sau că a fost o scăpare a cuiva care a evitat o confruntare, dar, mai vorbim mâine...”. 

”Va trebui să stabilim foarte clar relațiile între partid și Guvern” a spus Tudose, care a precizat, întrebat dacă relațiile sunt corect, că ”pot fi îmbunătățite”. 

Mai mult, Mihai Tudose a afirmat că în PSD sunt persoane nemulțumite că nu pot controla Guvernul. ”Nu aș putea spune că suntem într-un moment fericit al relației dintre noi” a precizat Mihai Tudose privind tensiunile cu Liviu Dragnea. 

Premierul a mai afirmat că nu are ce să-și reproșeze în relația cu Liviu Dragnea. El a adăugat că mâine va face un anunț important, după ce vor vorbi bărbătește. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel