De la cine s-a infectat cu Sars-Cov-2 Codin Maticiuc. "Ți-e teamă să spui că ai COVID"

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a dezvăluit de la cine crede el că s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Mi-am dorit să iau acest virus mai târziu. Cred că medicii au avansat în schema de tratament. Sunt foarte bine toți din casă. Nici nu știi cum să comunici. Sunt două tabere. Eu sunt la mijloc. Ți-e și teamă să spui că ai Covid, că pentru mine e cea mai ușoară răceală din viața mea. Nu înseamnă că adevărul meu este unicul adevăr. E un virus real, e ciudat că trebuie să o mai spunem în noiembrie 2020.

Am fost extrem de atent. Am purtat mască, am păstrat distanță de oameni. Din cercul meu am fost cel mai responsabil. Am un device în livingroom care sterilizează după fiecare invitat care intră în casă. Am făcut niște lucruri.

Am o mică bănuială, nimeni nu m-a sunat, n-aveam niciun contact cu coronavirus. Am avut inspirație acum câteva zile să fac IGG/IGM testele de anticorpi să le fac părinților mei, care sunt plini de anticorpi, deci părinții mei au avut înaintea mea, nu au știut, erau ocupați cu munca, nu au avut timp să vadă că au Covid. Au fost asimptomatici. Eu cred că am luat de la ei. Ei nu știu nimic. Ei au fost până în Deltă.", a declarat Codin Maticiuc pentru Gândul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel