De la candidatul ”deocamdată”, la candidatul ”de ultim moment”: Gabriela Firea, culise din ședința de 16 ore PSD - PNL

 Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea vede un dezavantaj din desemnarea sa drept candidat PSD la Primăria Capitalei în ultimul moment. 

Gabriela Firea a mărturisit, în direct, la B1TV, că și-ar fi dorit să fie de la început candidatul PSD la alegerile locale pentru Primăria Municipiului București. 

”Și eu mi-aș fi dorit să fiu candidat rămas permanent și definitiv după primul anunț și să nu existe această perioadă în care sunt convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii” a spus social-democrata. 

Citește și: Firea, singura care nu a râs la ”șansele egale” cu Burduja. ”Ce urât” îi mărturisește lui Stănescu, într-un video transmis de Digi24

“Sunt acum candidat de ultim moment și acesta este aparent un dezavantaj. Nu aveam cum să spun nu pentru că a fost acea ședință foarte lungă, 16 ore, de dimineață până seara târziu. S-au testat mai multe variante de candidaturi, ale unor colegi de la PSD și PNL, parlamentari din București, oameni din politică care au fost în prim-plan la un moment dat. Noaptea târziu s-a ajuns la concluzia că cele două partide trebuie să meargă separat pentru a încerca în ultimul ceas măcar să își ia propriile voturi și pentru a elimina această confuzie, care s-a creat, din păcate, prin prisma faptului că un candidat independent ar putea să cumuleze voturi și din partea PSD, și din partea PNL” a mai spus Gabriela Firea. 

Citește și: Ședință aprinsă în PSD: Firea, deranjată că este ”candidatul deocamdată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel