Ședință aprinsă în PSD: Firea, deranjată că este ”candidatul deocamdată”

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Va rămâne sau nu Gabriela Firea candidatul PSD la alegerile locale pentru Primăria Municipiului București. 

Are loc o ședință importantă astăzi în PSD. Subiectele de discuție nu ar fi tocmai comode pentru social-democrați. 

”Voi tranșa problema în PSD, dacă sunt sau nu candidat la alegeri” a spus Gabriela Firea. Conform Digi24, ar fi mai multe discuții în partid ca aceasta să nu fie propunerea partidului pentru Capitală. 

Întrebată la PrimaNews dacă există o ezitare din partea conducerii PSD în ceea ce o privește, Gabriela Firea a spus: ”Aşa simt, pentru că s-a statuat un nou termen de candidatul deocamdată. Eu sunt prezentată drept candidatul deocamdată, că deocamdată sunt candidat dar e posibil ca... lucru care, spun sincer, nu mă face să mă simt foarte bine şi foarte susţinută, dar aceasta fiind o problemă internă, o voi tranşa în interiorul partidului”. 

Anul trecut, Marcel Ciolacu afirma că există o decizie care n-a fost schimbată, ”doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei”.

Însă, completa: ”Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu este cu totul altă discuție care ține în primul și-n primul rând de doamna Gabriela Firea și de decizia domniei sale”. Despre acest aspect, Gabriela Firea a menționat: „”Știţi, mi se spune, tu trebuie să te hotărăşti şi eu am spus de fiecare dată, şi asta pot să spun public, nu e nicio discuţie confidenţială sau vreun secret că eu sunt foarte hotărâtă”. 

Totodată, premierul sublinia că ”prioritatea mea sunt alegerile europarlamentare. După europarlamentare, o să hotărâm, alături de colegii mei, candidații de la locale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel