De ce să ții carnea în suc de ananas, înainte de-a o găti. Rezultatul este spectaculos

Ema Apostu / 13 oct 2019 / 16:28 Salveaza PDF Comentarii

De ce să ții carnea în suc de ananas, înainte de-a o găti. Rezultatul este spectaculos. Carnea ținută în suc de ananas face parte dintre secretele din bucătărie pe care gospodinele ar trebui să le știe.

Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

De asemenea, pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Vezi și: De ce să adaugi oțet în aluatul de cozonac. Secretul folosit de chefii bucătari

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23