De ce să pui un ALBUȘ în CIORBĂ. Nu te-ai fi gândit la asta! Rezultat surprinzător

Acest truc îți va fi de mare folos. Rezultatul chiar te va surprinde. Iată cum funcționează și când ar trebui să-l folosești.

Dacă ai uitat să iei spuma de la carne, adaugă în oală un albuș. Acesta va aduna spuma, iar ciorba va ieși foarte limpede, potrivit retetepractice.ro.

Pentru ca perișoarele să se lege și să nu se mai împrăştie în ciorbă, se adaugă o lingură de orez în compoziţia lor.

Indiferent că sunt pregătite cu varză sau cu frunze de viță de vie, sarmalele vor fi mai gustoase dacă se fierb în vin roşu 15 minute.

Vezi și: De ce să pui o coajă de banană sub friptură, înainte de-a o băga la cuptor. Nu te-ai fi gândit la asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel