De ce să pui oțet în apa în care fierbi ciupercile. Trucul secret folosit de chefii bucătari

Ema Apostu / 06 dec 2019 / 19:22 Salveaza PDF Comentarii

Oțetul pus în apa în care fierbi ciupercile te ajută mai mult decât ai fi crezut. La cât de eficient este acest truc, cu siguranță este folosit și de chefii bucătari. 

Carnea de vită bătrână se frăgezește dacă, la fierbere, se scoate spuma cu o paletă și se adaugă pentru fiecare kg de carne câte o linguriță de alcool sau adăugați în apa clocotită câteva frunze de urzici.

Daca adaugi puţin oţet în apa în care fierb ciupercile, acestea nu se mai înnegresc. De asemenea, dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă tot de oţet.

Dacă ați sărat prea tare ciorba, atunci puneți cereale într-un tifon. Acestea vor absorbi rapid excesul de sare din ciorbă.

Vezi și: Piure de cartofi cu usturoi, de post. Nu există o mâncare mai bună, în Postul Crăciunului!

De ce să adaugi în supă o coajă de banană. Trucul folosit des în restaurante

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29