De ce să adaugi în supă o coajă de banană. Trucul folosit des în restaurante

Ema Apostu / 30 oct 2019 / 09:52 Salveaza PDF Comentarii

De ce să adaugi în supă o coajă de banană. Trucul folosit des în restaurante. La cât de eficient este acest truc, cu siguranță este folosit și în bucătăriile restaurantelor. Acum ai aflat secretul. 

Adăugați în supă o coajă spălată de banană și carnea va fi mai moale.

De asemenea, carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apă.

Dacă ați sărat prea tare ciorba, atunci puneți cereale într-un tifon. Acestea vor absorbi rapid excesul de sare din ciorbă.

Atenție! Vorbim doar despre bananele eco!

Vezi și: De ce să ții carnea de vită în maioneză, înainte să o gătești. Rezultatul este spectaculos

Cum îți dai seama dacă uleiul s-a încins suficient. Semnul că te poți apuca de gătit

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23