De ce să ții carnea în maioneză, înainte să o gătești. Rezultatul este spectaculos

Ema Apostu / 30 oct 2019 / 08:52 Salveaza PDF Comentarii

De ce să ții carnea de vită în maioneză, înainte să o gătești. Secretul din bucătăria ta care-i cucerește pe toți. Carnea de vită marinată în maionează este întotdeauna o idee bună când vrei să-i impresionezi pe cei dragi. Rezultatul este spectaculos!

Carnea de vită va fi mai moale, dacă înainte de preparare va fi marinată timp de 30 de minute în maioneză.

De asemenea, carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

De asemenea, carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apă.

Vezi și: De ce să pui cereale învelite în tifon în oala cu ciorbă. Trucul surprinzător care face minuni

De ce să pui bere în legumele înăbușite. Secretul gospodinelor cu experiență în bucătărie

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24