De ce să pui cereale învelite în tifon în oala cu ciorbă. Trucul surprinzător care face minuni

Ema Apostu / 29 oct 2019 / 08:48 Salveaza PDF Comentarii

De ce să pui câteva cereale învelite în tifon în ciorbă. Trucul surprinzător care face minuni. Acest truc te salvează când o dai în bară cu gătitul. Cerealele învelite în tifon și puse în ciorba fac adevărate minuni pentru mâncarea ta

Dacă ați sărat prea tare ciorba, atunci puneți cereale într-un tifon. Acestea vor absorbi rapid excesul de sare din ciorbă.

Pentru a oferi mâncării o notă picantă de usturoi, frecați farfuria cu un cățel de usturoi înainte de a așeza mâncarea.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Vezi și: Cum îți dai seama dacă uleiul s-a încins suficient. Semnul că te poți apuca de gătit

De ce să pui alcool sau urzici în apa în care fierbi carnea de vită. Secretul folosit în restaurante

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27