De ce să pui bere în legumele înăbușite. Secretul gospodinelor cu experiență în bucătărie

Ema Apostu / 29 oct 2019 / 09:26 Salveaza PDF Comentarii

De ce să pui bere în legumele înăbușite. Secretul gospodinelor cu experiență în bucătărie. Berea nu trebuie să lipsească atunci când gătești legume înăbușite. Iată de ce folosesc gospodinele acest truc.

Gospodinele cu experiență folosesc berea în bucate: berea cu sosul de soia este o marinată excelentă pentru carne, iar o cantitate mică de bere neagră adăugată în legumele înăbușite oferă bucatelor un gust mai rafinat.

De asemenea, carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Vezi și: Cum îți dai seama dacă uleiul s-a încins suficient. Semnul că te poți apuca de gătit

De ce să pui cereale învelite în tifon în oala cu ciorbă. Trucul surprinzător care face minuni

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23